Το dialektos.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Περισσότερα

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dialektos.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa,Mastercard, Maestro, Diner's και American Express.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις αλλά το ποσό θα αποπληρώνεται εφάπαξ. Το ποσό της εφάπαξ αποπληρωμής εκτός από την αξία των προϊόντων, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής.

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας του πελάτη πραγματοποιείται αυστηρά και μόνο στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΜΈΣΩ MASTER PASS (ALPHABANK)

Είναι η νέα διεθνής δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με την χρήση ψηφιακού πορτοφολιού, την οποία πρώτη η Alpha Bank εισήγαγε στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα ευκολία και ασφάλεια κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους.

Κατά την online πληρωμή μέσω Masterpass, ο καταναλωτής συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση.

Με το Masterpass οι επιχειρήσεις αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις εγκατάλειψης της συναλλαγής από τους Πελάτες τους (shopping cart abandonment rate). 

Με το Masterpass γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club), ενώ η ένταξή του στις παρεχόμενες δυνατότητες πληρωμής από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, παρέχεται αυτόματα στη σελίδα πληρωμής της Τράπεζας, από το Alpha e-Commerce.


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Ο πελάτης πληρώνει τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του www.dialektos.gr , με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να παραλάβει το προϊόν που παρήγγειλε από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας στη διεύθυνση Καψάλη 9, Αθήνα, Τ.Κ. 10674 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-7250820. Τα προϊόντα θα παραμένουν διαθέσιμα στο κατάστημα για επιπλέον διάστημα έως 3 εργάσιμων ημερών από την προσυμφωνημένη (τηλεφωνικά) ημερομηνία παραλαβής.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΞΙΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ


Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της αξίας του προϊόντος  με τον ίδιο τρόπο πληρωμής. Σε περίπτωση επιστροφής επικοινωνήστε εντος 24 ωρών στο 210-7250820 ή με email στο info@dialektos.gr.